HR coach

Samen met HR-hero jouw HR  uitdagingen aan te gaan

Beste HR-verantwoordelijke, ben je op zoek naar een HR coach?

Dan wil jou/jouw HR-team graag bijstaan om het talent van uw medewerkers optimaal in te zetten, om de arbeidsorganisatie te innoveren en een inclusief-duurzaam HR beleid uit te werken.

  1. Talent coach: Het talent van de medewerkers mobiliseren in een snel veranderende werkomgeving. Ik wil graag uw medewerkers coachen om hun talent te ontwikkelen en beter in te zetten op het werk. Ontdek het digitaal talent van uw medewerkers en ontwikkel hun vaardigheden voor de 21e eeuw!
  2. HR coach: HR is de belangrijkste schakel in het opzetten van een innovatieve organisatie en het stimuleren van een veranderingsgerichte bedrijfscultuur. Ik kan jou/jouw HR-team bijstaan om een inclusief-duurzaam HR beleid uit te werken. “Recycle” HR: hergebruiken van verworven competenties om nieuwe functies in te vullen en ontwikkelen van toekomstgerichte vaardigheden
  3. Organisatie coach: Organisaties dienen zich continu aan te passen. De directie geeft duidelijk de richting aan; de leidinggevenden stemmen de gewenste veranderingen goed op elkaar af en alle medewerkers worden meegenomen in dit verhaal. Ik kan de organisatieverandering begeleiden om samen het doel snel en effectief te bereiken.

Contacteer mij gerust voor een gratis infogesprek via onderstaande link: peter.dumon@hrhero.be